Jaggu gikk det til slutt!

Lørdag 26 Mai 2018 red ENDELIG jeg og Bloom en MB som man kunne være fornøyd med! 63,8% ble det, og med den hesten der har det kostet mye jobb og hodebry og komme dit, MEN, DET GIKK!!

Året 2017 hadde jeg planer om å kjøre på med stevner sammen med min lille brune hjertesten Bloom. Slik ble det ikke grunnet diverse livssituasjoner, og i stede ble det ett kjempe opphold i alt mulig rart som man hadde planer om å satse på.

Derfor var det ekstra deilig når man fikk en slik start, en motiverende start! Men den kom ikke av seg selv, og ikke var det flaks heller.

Bloom, som egentlig heter Passion’s Orlando er en liten Svensk Varmblods ridehest etter Figaro R, med litt mye skrekk og litt mye «mannemeninger» uten at jeg skal utdype meg om de. (Hehe) Han har nå vært hos meg noen år og det er en veldig pen hest, som er øvelsessterk, lett for samling og etterhvert blitt verdens snilleste hest i håndtering, og værst av alt, han var GRATIS!

Konkuransehesten som jeg har lagt hele min sjel i siste året var helt 110% gratis, og det er helt utrolig å tenke på alt han har lært meg!

Det har vært en liten vei å gå, med tårer, frustrasjon, forslag om salg og diverse, men jeg har alltid tenkt at jeg har villet ha som mål og ri 2 middels programmer med over 60%, og nå er det gjort…

Bloom har ingen gangarter, han har vært stiv som en stokk, sta som ett esel, dårlig psyke og har man først lært en ting er det det vi alltid skal gjøre.

MEN med riktig trening, oppfølging og hodebry så har jeg faktisk fått meg en ny hest som er kledd i min gamle, man måtte bare jobbe for det med hele hjertet og litt til!

Hver dag har vi trent, strechet, tenkt foring, utetid, når liker han best å trenes, treningsrutiner, hva slags trener fungerer for han og meg, behandlinger, vetrinæroppfølging og alt man kan tenke seg har jeg fokusert på for å få det til.

Jeg har også tenkt på meg selv, slik at jeg kunne være på plass og på jobb når det gjelder uten å bli en hemning for hesten.

Jeg har en liten tro på at vi kanskje bytter hest litt for lett uten å virkelig ha forsøkt å komme dit man ønsker med det man har. Selvfølgelig må målet være realistisk for at det skal være fear å ta med hesten på målet, men uanset om man hadde hatt tidenes stjernehest må man sette seg realistiske mål.

Vi er blitt flinke til å se hva vi burde hatt, istedenfor å hvertfal tenke «hva kan det jeg har fra før gi meg før det ikke er nyttig lenger eller har tatt ut sin kapasitet?»

Bloom har for meg bevist at mye kan gå om man vil det nok! Jeg er villig til å gjøre hva som helst for å nå målene mine og jobber systematisk for å komme dit.

Så nå sitter jeg å tenker «fy søren for en herlig følelse å ha klart det». Det er jo ingenting som er bedre enn en slik følelse!

Det er så mye mer som kan gå enn vi tror, bare man jobber nok for det og virkelig vil det!

Til alle dere der ute med en liten hestedrøm om sin hest: jobb for det, fight for det, vær smart, å vær nyskjærrig for å finne de beste løsningene, så kan man klare alt!💪🏻🥇

Hard works pays off, go for IT!❣️

Kategorier: Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *