I dag sa jeg til noen at man måtte ikke tenke på all jobben man har gjort i en ting når man gjør endringer i noe, for da vil man sette en stopper for seg selv og man får ikke progresjon.

Videre spørsmål ble det om hva er progresjon?

JO, progresjon det er at noe har utvikling og blir bedre, kort og enkelt!…

For meg er det superviktig med progresjon! Og skal det bli god progresjon er jeg temmelig sikker på at det kreves planlegging og struktur. Alle de tre tingene er mine favoritter. Det er pene ord som smaker godt på tungen. Spesielt progresjon og struktur. For å få til progresjon må man kanskje ha en god dæsj ståpåvilje og være bittelitt fighter. Skal man satse på noe eget er det jo minst like mye nedturer som oppturer, kanskje flere små til og med ila dagen.

Enten at man ikke har en så bra treningsøkt som man var tenkt, ikke fikk gjort det kontorarbeidet man vil gjøre, eller rett og slett har lite energi. Heldigvis kan det være motsatt også! Man kan ha masse energi, få gjort ekstra mye kontorarbeid eller ha en bedre treningsøkt enn man trodde det skulle bli. Heldigvis er her variasjon og i de tilfellene det er good vibes må man trå til og stå på, og er det surt og tungt er det lov og slappe av litt, eller man kan vri om på det slik at man heller kan bruke det negative til å snu det til noe positivt å skape seg progresjon i stede!

Og bli supergod på det er gull verdt!

I dag var en slik dag for meg!

Man våkner opp om morgenen, og det første hode tenker er negativt oh my gad… «Tenk om det fantes et filter å sette på seg».

På slike dager er det ekstra digg og kunne legge seg å tenke at det faktisk ble en overraskende bra dag, med masse progresjon!

Jeg har ett lite stallprosjekt som jobbes på og som jeg virkelig sa til meg selv at i dag er rette dagen og begynne på, og man fikk gjort masse!

Alle hestene fikk seg nye sko også.

Og jeg har en hel gjeng med fine folk som alltid stiller opp og hjelper til med ting. Da blir det hurtigere progresjon, OG DET ER EKSTRA GØY!🌟🤩

Når man ser ting blir til, og man får til fremdrift i planene sine, da kommer godfølelsen, og amen for den!

Jeg satser på å ha ståpåvilje for progresjon, planlegging og struktur resten av sommeren, og vipps er man kanskje ett hakk nærmere målet sitt!

Men husk, for å nå målet kan det ofte hende man må gjøre prioriteringer, og da lønner det seg og tenke over hva slags prioriteringer som vil gi progresjon!

Mitt tips i dag er: tør og gjøre endringer, tør å satse på det man vil, tør og trosse grensene selv om man har en dårlig dag, eller grensene generelt, tør og alltid tenke nytt, videreutvikling- det vil gi progresjon!

Go for it! Progresjon er bra!

Kategorier: Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *