I går var det Mandag, og det var en skikkelig kaos dag.

Jeg hadde også en kjempe kaos uke forrige uke, og det hele endte opp med at jeg bare måtte si STOPP og ta en pause.

Som tidligere nevnt har jeg også hatt ett sykt kaotisk år og litt etter litt som man har prøvd å nøste opp i alle flokene i trådene, ble det heller en DIGER floke ut av alt.

Jeg har lett for å alltid si at det går bra, man klarer seg, man må bare stå på, jobbe på – denne gangen tok jeg feil! Man må ta pauser, reflektere å passe på å huske å kjenne på at man kjenner seg selv. Det er det jeg har glemt å gjøre.

Ett år med så mye som skjedde og man måtte ordne opp i fikk meg nok til å forandre meg, men jeg glemte å følge med på at det skjedde. Jeg greide ikke finne ut av det før alt var så hopet opp at man følte at man skulle drukne i sine egene greier.

I helgen brukte jeg masse tid på å tenke på HVORFOR ble det slik? Jeg tok det litt med ro, og forsøkte å slappe av det man kunne. Det førte faktisk til at jeg fikk tenkt over flere ting, og det føles ganske bra!

Jeg har funnet ut at man må huske på å tenke på seg selv, sette av litt tid, og ikke minst, tillate at man kanskje er nødt å gjøre endringer. Det er greit å gjøre endringer.

Mandager skal fra nå av bli min mulighetens dag. For Mandager er den første dagen i uken, og reflekterer man over hva man vil og hva slags muligheter man har og hvordan man vil ha det på Mandager, kan man bruke HELE RESTEN AV UKA til å jobbe med det! «Stort smilefjes»

Det første jeg bestemte meg for er at jeg skal nå bruke litt tid på å slappe av litt, ta litt pause fra alle stå på tanker, ta vare på og bli kjent med meg selv og finne ut hva slags endringer jeg trenger.

Jeg har alle rede bestemt meg for noen, og jeg har i alle fall bestemt meg for at ingen ting skal få skli tilbake i de gamle rutinene!

Mitt tips til alle: Husk på å ta pauser, ta vare på seg selv og kjenn etter på HVA MAN SELV VIL. At man ikke jobber på for noe bare fordi det alltid har vært slik, eller det er slik alle forventer at du skal være.

Ha en strålende uke! ❤ XoXo

Kategorier: Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *