Mitt store September mål er å få litt aktivitet i bloggingen! Så da skal jeg gjennomføre det! Det burde ikke være noe problem i og for seg, for jeg digger å skrive å bare plapre i vei, for min egen del.

I dag tenkte jeg «å by på meg selv». Jeg er nok en litt person som ikke vil by så mye på meg selv, ikke egentlig helt med vilje, men det blir ofte sånn. Jeg har kanskje litt trust issues når det kommer til mennesker!? Hehe…

Jeg er ei jente, som jeg liker å kalle meg selv enda i aller beste alder med alle muligheter foran meg. Jeg er en drømmer, «kunstner», romantiker, goal digger/konkurransemenneske og livsnyter!

Som romantikeren jeg er har jeg siste årene holdt til i ei lita vakker bygd på Sunnmøre, blant høye fjell med vakre fossefall, fjorder og setere, på ett lite gårdsbruk sammen med drømmemannen Ola.

I 2015, startet jeg opp ett firma med navn Valentino Sportshorse fordi jeg underviste litt i en rideskole, og for å slippe å bli ansatt var det lettere å fakturere.

Etter dette har jeg forsøkt meg på flere ting som har gitt både oppturer og nedturer.

Eneste utdannelsen jeg har er innen hest. Fagbrev, trener, terapeut, og MASSE forskjellige kurser og fordypninger. Det kan aldri bli nok hest, kall meg nerd om du vil… For det vet jeg noen kaller meg – for å være snille!💋

Det å kun ha utdanning innen hest er på sett og vis litt skummelt da det å jobbe med hest er ett sært yrke og knall tøft å slå igjennom, men som ung og drømmende ble det nå bare slik, så får man ta ting som det kommer, livet er jo fullt av muligheter!

Per i dag satser jeg på avl, trening av hest og rideundervisning/kursing. Jeg elsker å lære bort, hjelpe folk til å nå målene sine og være en god coach innen hestefeltet. Jeg har vanvittig mange ideer jeg har lyst å sette ut i livet, så jeg håper jeg en vakker dag klarer å få ting rundt å gå å kan utvikle, utvikle, UTVIKLE!

Mine største drømmer er:

•Ri internasjonalt

•Få til å drive business med hest

•Skape meg en selvavlet god hest, gjerne hingst

•Gifte meg med Ola og leve lykkelig, evig forelsket

•Leve livet

•Greie å være den beste versjonen av meg selv største deler av tiden!

•Designe min egen kleskolleksjon

•Eie ett digert maleri av tidenes drømmehest som skal henge på største veggen i huset

– LITT AV NOEN DRØMMER, men det er slik jeg er!

Jeg liker struktur, planer, mål, system og orden. Jeg liker at ting er fint og jeg liker å ha det fint rundt meg. Jeg liker rett og slett at det er balanse rundt meg, og det som sliter mest på meg er kaos, som det har vært mye av siste tiden.

Veldig mye av livet mitt går til hestene! Jeg elsker det! Jeg kunne bodd på hesteryggen, det er liksom der jeg føler meg hjemme, og der jeg har den største mestringsfølelsen. Samtidig elsker jeg relasjonene man kan skape med hestene, samarbeidet og «kjærligheten» man kan ha mellom hverandre! Det er nok vanskelig å forstå med mindre man har opplevd det.

MEN, utenom hesten, så er jeg glad i å pynte meg! Glad i fashion og interiør, jeg liker å finne på ting, være aktiv, OG jeg liker å være helt for meg selv! Gjerne på tur med hundene! Hundene er babyene mine, og gir meg SÅ MYE GLEDE, det kan ikke beskrives!

Jeg har tre stk. Lille Macho som jeg fikk i 2012, han har vært med meg i tykt å tynt, gleder å sorger, og jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er for at jeg har hatt han!

Dina er nummer to, som ble spontant hentet hjem pga av stort hjerte! Hun er KJEMPE VIMSETE, men verdens søteste og gladeste!

Til slutt har man Tom som er det nyeste medlemmet og kom inn i familien i våres. Han er en Border Collie og er den hunden jeg egentlig ville ha i 2012, men ikke hadde råd til rasehund. Nå er den her, og han blir min hobby ved siden av hest. Han skal bli gjeterhund forhåpentligvis, og det blir gøy å kunne lære mer om trening av gjeterhund!😍

Ofte føler jeg nesten at jeg har splittet personlighet eller hva man skal kalle det. Digger å pynte meg, se bra ut, sminke og dolle. Ha det ryddig å rent, og samtidig innebærer hestelivet litt mye møkk under neglene, svette, tunge løft, hår i hele huset og håret til alle kanter, og jeg liker det like godt. Ofte blir det en vanskelig kombinasjon, men det har nå gått bra så langt!

Så kort og godt litt om meg. Lev livet, gå for drømmene, stå på, vær deg selv og nyt!

Kategorier: Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *