Det er litt rart å tenke på hvor mye som faktisk kan skje om man jobber litt på for å få det til og tar seg tid til å visualisere og tenke over drømmene og målene sine.

I dag har jeg hatt vetrinærsalgssjekk på Orlando (Bloom). Og den gikk strålende bra! Det er litt kjipt, men også litt bra. Mitt mål er jo og kunne selge friske fine hester med god samvittighet! For en frisk hest, er en glad hest og med målrettet trening satt i system vil det gi resultater, glade hester og glade eiere og kjøpere.

Jeg har hatt Orlando en god stund nå, og det har gått fra å være en håndfull til tider til å være den mest behagelige og bedagelige og letthåndterte hesten som jeg har vært borti på en stund hvertfall.

Når jeg startet med han hadde jeg egentlig ingen ambisjoner med han, jeg ville bare få han til, og at det skulle bli en hyggelig hest. Det har vi klart! Det er morro å tenke på.

På vei hjem fra veterinæren begynte jeg å tenke litt tilbake i tid, fra når jeg var barn… Selv om språket mitt er tydelig fra Østlandet er jeg opprinnelig Sunnmøring, og jeg har alltid tilbrakt mye av livet på Sunnmøre, i ei lita bygd, hos verdens beste besteforeldre! Jeg var helt besatt av å få besøkt dem mest mulig, og tårene trillet alltid hver gang man skulle hjem, tilbake til Østlandet igjen etter ett opphold.

Min store drøm som barn var to ting:

• jeg skulle jobbe med hest

• jeg skulle bo i bygda på Sunnmøre

Disse drømmene ble delvis forandret når jeg ble litt eldre. Ja jeg skulle satse på hest og det gjør jeg for alt det går, men drømmen om at jeg skulle bo i den lille bygda på Sunnmøre ble blekere og blekere med alderen.

Det var det jeg begynte å tenke på når jeg var på vei hjem i dag. Blant de vakre høstfargene i naturen, de høye Sunnmørsalpene med nysnø på toppen – det er vakkert! Det er jo ikke rart man drømmer om å bo her som barn, for naturen her og atmosfæren er magisk, som i ett eventyr! For første gang på mange år gikk det opp for meg hvor sterkt jeg har ønsket å bo her.

Da er det rart å tenke på at det er kun skjebnen som har gjort at det er her det ble! Jeg bor faktisk der jeg drømte om å bo som barn! I vakre Norddal… I tillegg har jeg klart å få start på hestekarrieren OG jeg fikk med verdens snilleste mann på kjøpet! Det er magi, kribler i magen ved tanken på hvor bra alt egentlig er! Man må bare huske på å tenke over det! Generere de rette tankene og følelsene, ikke glemme.

Jeg er egentlig veldig heldig! Jeg tør og gå og stå for det jeg drømmer om og har lyst til! For meg er hverdagen ett eventyr, bare man husker å minne seg selv på det, og ikke kryper ned i det mørke hullet med alle utfordringene som har lett for å sluke opp alle tankene på det man egentlig burde tenke på!

Lev livet, gå for drømmen! Det er tøft, men når jeg finner rette innstillingen er det jammen verdt det! Og mitt mål fra i dag er å huske på å tenke, føle på hva man har stått for og hvorfor man gjør det💫

Kategorier: Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *