Straks er det helg. Det er Fredag!

I mitt yrke er ofte ikke helg fri på samme måte som når man jobber på andre jobber. Man holder som regel på hele tiden. Når man skal holde på med noe hele tiden er det viktig å vite hvordan man skal holde motivasjonen oppe! For meg har det vært noe som har vært i tankene MYE de siste dagene…

«Hvordan holde motivasjonen oppe?»

Som jeg kort fortalte for litt siden har det siste tiden vært en del nedturer. Det tærer på motivasjon. Den ene hoppen som skulle følle til våren har kastet og det var den største nedturen, også er det masse annet som at en annen hest ikke har tatt seg, halt hest, regn og gjørme over alt, rot, papirarbeid, dager som flyr av sted uten at noe fornuftig blir gjort… Så i dag tenkte jeg rett og slett- hvordan skal jeg klare å holde motivasjonen oppe, eller i det hele tatt finne den!?

Mange sier ferie, det er jeg enig i er viktig, men ofte hjelper det bare der og da, også kommer man hjem til akkurat det samme som var før man dro. Man får kanskje lengtet litt etter det man har hjemme, og det er også sunt!

En ting jeg begynner å forstå er VELDIG viktig er å ha de rette folkene rundt seg. Folk som gir deg energi, og som ikke tar energien din! For meg er dette folk som backer opp og sier kjør på, dette greier man. Eller de som kommer med gode råd som at man må finne fighteren i seg, eller man rett og slett bare må hoppe ut av sengen med en gang vekkerklokken ringer, eller sender en blomst på døren, og disse folkene som sier disse tingene eller gjør disse tingene har ett tonefall og en energi som får enn motivert! Det booster! Man hører at de unner deg å lykkes! Det er folk som heier på deg!

Noe annet som er viktig er nok rutiner og at man har en plan på ting. Her var jeg meget flink før, men når noe først begynner å rakne er det lett for at andre ting henger seg på og dette er en av de første tingene jeg skal begynne å jobbe med for å få mere motivasjon! Gode rutiner, planer på ting, og tid til å sette planene og når og hvordan de skal gjennomføres.

For utenom dette tenker jeg at det er utrolig viktig og spørre seg selv:

• Hvorfor holder jeg på med dette, hva er driven?

• Man må klare å kartlegge hva som er viktig for seg. Sånn som for meg er motivasjonen i hestesporten utvikling og trening av hest. Det er det å kunne få ri og utvikle en hest og seg som rytter som feks er drivkraften for meg, min passion. Slik som ting er nå har det vært mye surring og reising og rot som har gjort at disse tingene blir for lite av for min motivasjon.

• Til slutt er det viktig å føle på hvor sterkt man ønsker og nå målet og ambisjonene sine? De må vekke følelser som gjør at man kunne gjort alt for å nå dem<3

Jeg skal jobbe på med tankene om hva som er min driv og motivasjon. Når det er på plass, skal du få vite det!

Ønsker alle en strålende helg! Jobb på for det DU drømmer om✨

Kategorier: Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *