Det er Mandag og ny presentasjonsdag.

Neste mann ut er Donna, min lille prinsesse! Donna er en bestemt dame som vet hvordan hun vil ha det… Hun er tøff og eksplosiv, men samtidig på en slik måte at hun er som regel grei å håndtere.

Donna er ei lita hoppe på 158 i mankehøyde og ble pågrunn av mankehøyde lurt unna 1 premie og er 2 premiert Norsk Varmblods hoppe. Hun er født i 2013, og jeg kjøpte henne våren 2015, med håp om fremtidig konkurransehest. Slik har det foreløpig ikke blitt da hun først var ute pga en sårskade, og deretter når vi først fikk satt i gang viste hun ett gemytt som var en anelse håndfull og håndtere på områder utenfor hjemme.

Det har etter hvert endret seg og blitt veldig bra, men når man finner ut at å avle er noe spennende endte hun opp i den bransjen i stede. I sommer fikk hun sitt første  føll. Nydelig mørkebrunt, nesten svart hoppe med verdens herligste gemytt. Føllet til Donna er etter elitehingsten Earl, og Donna selv er etter Danny De Vito som igjen er etter Donnerhall.

Smaken på hvor fint avkom hun fikk, fikk meg til å bedekke henne igjen, og jeg krysser alle fingre for at det går rette veien frem til neste sommer<3

Donna er en veldig vakker hest! Billedskjønn, klinkekulestore øyne, som det føles ut som man kan drukne i når man stirrer på dem, og hun elsker stell og kos. Hun har kraftig nakke, men alikevel edel og nett hest. Alle som jeg har vist Donna til for første gang har syntes hun er veldig vakker, og det er ubeskrivelig gøy å eie en slik hest!

Tross for at jeg og Donna ikke har oppnådd så mye sammen enda er hun nok en av de hestene som står meg hjertet nærmest akkurat nå. Mamma kjøpte og eide halvparten av hesten slik at jeg skulle få råd til henne. Nå som mamma er gått bort føles det ekstra bra og ha Donna, for da føler man at man har igjen ett prosjekt og «en greie» som vi hadde litt sammen.

Det er lett og si at hestene man har skal man ha til de dør, for min del har jeg faktisk hatt det med de fleste, men Donna er en av de jeg virkelig ønsker dette med. At hun skal være hos meg for alltid.

Nesten alle hester hos meg er til salgs da dette skal bli en del av businessen, men akkurat henne står det nok langt inne å gjøre det med og det måtte vært til en god pris!

Jeg ser virkelig frem til veien videre med denne hesten uansett hvordan den blir! Bare det å ha henne i luftegården utenfor stuevinduet er nok for meg så lenge hesten trives med det om det skulle vært alternativet! Men jeg håper selvfølgelig å få litt mere ut av denne fine damen enn at hun bare skal stå der! Årene fremmover blir spennende!

Kategorier: Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *