I dag har vært en våt og kald dag, når du tar inn hest etter hest, gjennomvåt og skjelvende av kulde, man vasser seg gjennom vann så det kjennes ut som støvlene veier 100kg, da er det ikke lett å holde motivasjonen på topp!

Allikevel er alle hester trimmet i dag og jobbet på som de skulle. Vi kunne like gjerne ridd i en dusj, for det hadde vært like vått, men det ble gjort! (Klapp på skulderen)

Det har regnet hele September og fortsatt med samme utvikling i Oktober. Jeg tror det har vært toppen 4 dager uten regn av alle disse dagene, og den ene av dem blåste det slik at man skulle tro at alle bygningene på tunet skulle blåse av sted.

Jeg har så innmari lyst å slå igjennom med hest, men det begynner å bli tungt, og det gjør det ikke lettere med så dårlig vær, og eneste treningsmulighetene man har er en asfaltvei og marker… I dag skulle jeg ønske det ramlet en millionær i hode på meg som sa: «vær så god – her har du en ridehall». Driften med hest og alt det rundt det hadde kanskje ikke blitt noen bedre av den grunn, men motivasjonen hadde hvertfall kanskje kommet en anelse mer sigende frem.

Siste tiden har jeg brukt vannvittig mye tid på å tenke på hvordan man skal få til det her, og jeg drømmer og ønsker så inderlig at man skal finne en smart løsning.

Jeg har ikke lyst å gi opp, koste hva det koste vil! Det eneste som tikker i hode er at jeg vil! Jeg kan omtrent gjøre hva som helst for å få det til, men at å drive med hest som business er knalltøft, det kan jeg skrive under på!

Stjerne i boka til de som har fått det til, og i alle fall de som har bygd seg opp fra null!

Jeg ser opp til dere og tenker syndere må være tidenes ildsjeler.

Drømmen er å kunne få være som dere frem i tid.

Det er ett ordtak som heter at hvorfor skal man ikke klare målet sitt når noen har gjort det før deg? Det tenker jeg ofte på! Det gjør at jeg ikke greier å slutte av, man må bare finne på noe smart en stund.

Kategorier: Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *