Nå er det lenge siden jeg har blogget! I følge de som har peiling på blogging er det ikke bra… fy fy Camilla, men shit au, slik ble det denne gang.

Jeg har ikke hatt noe motivasjon for å blogge, eller egentlig motivasjon for noe, men etter en helg på trening ble det overflod!!

Jeg har tilbrakt helgen på trening og faktisk satset på å ha med meg verdens herligste hest!

Det gir SÅ MYE INSPIRASJON OG MOTIVASJON , at det kan ikke beskrives med ord. Mega gøy!

Noen vet det og andre vet ikke, men jeg har solgt Orlando (også kalt Bloom), og en epoke i livet er over. Jeg vil jo jobbe med salgs og treningshester, det er den store drømmen, så å klare å selge hest er en selvfølge at jeg må lære meg. Orlando var bare litt annerledes da man har hatt han en stund og det er mye av hans ære at jeg har fått en del av kunnskapen jeg har siste årene. Han var en «bruk hode og tenk hva skal man gjøre for at det skal bli best mulig» hest.

Han lærte meg og alltid tenke, reflektere og føle etter hva man skulle gjøre videre for at det skulle bli hakke bedre resultater på en eller annen måte. Hvordan skulle man kunne få mest mulig ut av det man sitter å rir på på den beste måten.

Den måten og sitte å føle på og tenke med når man rir er jeg evig takknemlig for at han lærte meg. Det er ikke det at jeg måtte lære meg det på han, men med mine ambisjoner ifht. hans kapasitet ble man nødt å tenke slik, man hadde ikke noe valg om man ville ha forbedring.

Dette har endt med at man alltid tenker slik, det blir en vane, og denne vanen ble ekstremt interessant for meg denne helgen.

Man går fra en hest man alltid må tenke hvordan kan man få utnyttet all kapasitet, til en hest med «for mye kapasitet». Jeg rir jo flere hester, så man tenker jo mye der også, men ifht min satsing og forskjellen på de to hestene som man vil legge sjelen sin i, så ble det som og gå fra en traktor til en sportsbil. Alt blir annerledes.

Denne helgen ga meg ett kikk på hvor viktig det egentlig er at vi ryttere er mer bevist på oss selv. Riktig styrke, riktig smidighet, riktig mindfullness og være riktig mentalt innstilt. Hvor mye vi faktisk påvirker hestene og hvor mye vi faktisk må kjenne på for å klare å kjenne hvor mye man påvirker hvert enkelt individ og hvor mye forskjellig hvert individ krever.

Jeg elsker halvparader, de er magiske og ett unikt hjelpemiddel i ridningen! Til min store fortvilelse så har det alltid vært vanvittig enkelt med halvparader med Orlando. Etterhvert kunne jeg bare tenke på dem og han følte dem.

Hesten fra treningen i helgen kan også halvparader, men foreløbig må jeg faktisk ri de, og det ble vanskelig for meg spesielt i galopp. En rar følelse når alle andre hestene man rir de på ikke er slik. Det var da tankene gikk over på at nå må jeg tenke på hva jeg må gjøre med meg for å nytte hestens kapasitet best mulig.

Jeg trenger mer styrke! Riktig styrke. Den riktige styrken skal bli. Så mitt mål for neste uke er faktisk fokus på meg selv uke. Hva trenger jeg, hvordan skal man få det og hvordan skal man gjøre det og gjennomføre det.

Det blir gøy!

Håper alle mine lesere har hatt en like strålende helg som meg! Har nettop DU noe du har lyst å gjennomføre for din egen del? Så heng deg på meg og start en gjennomføring til uken💪🏻🌟 Finn frem motivasjonen og selvdisiplinen!

placeholder://
Kategorier: Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *