I helgen var det ny del av vintercup og jeg og Tirana var med.
Denne helgen gikk det en del mye bedre enn sist vintercuphelg, da vi ikke fikk til noe særlig resultat. Alt i alt akkurat nå er det ikke resultatene jeg er mest opptatt av, da planen egentlig for øyeblikket bare er å få systemet og rutinene mellom meg og Tirana litt mer samkjørte og at hun skal få litt tid på å forbedre styrken og smidigheten sin før man begynner litt opp i kassene med øvelser. Hun kan jo mye, så er ikke akkurat slik at vi hadde måtte startet LC, men å starte LC kan gi en god feeling for hesten da det ikke er så mye krav, og det gir en skikkelig feedback på grunnridningen. Man skal absolutt ikke skimte med at det er enkelt å ri LC, for der kommer all grunnridning frem, og grunnridningen må være på plass for at det senere skal kunne bli kvalitet i øvelser!

Jeg elsker grunnridning, så veldig gøy å starte LC.

På Lørdag endte vi opp med 66,4%, og havnet på en andre plass. Samme prosent som første plass, som en elev av meg huket inn. Det er utrolig kjekt når det blir slik lykke! På Lørdagen safet jeg litt og la Tirana litt åpen og lav, noe hun syns var meget greit.

På Søndag satte jeg henne litt mer sammen og krevde litt mer gang og bæring, om det var lurt vet jeg ikke da det også var ny dommer på Søndagen ifht. hva som var på Lørdagen og vi red inn til 64,4% og havnet på tredje plassen. Jeg tenker at vi skal jo mer og mer til den ridningen, så man må nå bare prøve seg frem og begynne ett sted.

Både Lørdag og Søndag hadde vi karakter 8 i programmet, men på Søndagen hadde vi en 8 på en av mine favorittøvelser så bare det i seg selv er jo supert! Med andre ord, to fine programmer på en helg.

Som en ekstra bonus denne helgen var det også med mange av mine elever, og de gjorde også gode starter, med flere plasseringer, det er så gøy! Det er så gøy når mennesker lykkes! Det gir meg lykke!’

Ønsker å få gratulert dere alle her. Jeg er meget stolt av dere og jeg vet noen av dere jobber veldig hardt for å nå målene sine! Det er motiverende og fascinerende for oss rundt og kunne se, hvertfall for meg! Man skal unne andre suksess, får da får man ofte suksess selv.

Nå ser jeg frem til neste del av cupen som skal gå i Desember, og mye kartlegging, planlegging og evaluering er alle rede gjort, så da er det bare å brette opp ermene og trene fremmover dit.

Det er så kjekt med stevner!

(bilder av meg og Tirana er tatt av Reidun Monsholm)

Kategorier: Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *