Jeg er ei dame med høy lidenskap for hest, hestesporten, trening av hest og at man skal hjelpe hesten med og kunne holde seg optimal. Jeg har så og si vokst opp med hest og vet lite om hvordan en hverdag uten hest ville vært. Jeg har vært litt igjennom flere grener av hestesporten og har derfra fått god breddekunnskap. Per i dag er det dressursporten jeg har valgt å satse mot, da dette er den sporten som fasinerer meg mest.

Jeg er grunnleggeren og daglig leder av bedriften Valentino Sportshorse som begynte som ett lite enkeltmannsforetak fordi jeg skulle undervise i en rideskole. Bedriften er under stadig utvikling og slik den er i dag er det full satsning mot avl av dressurhest, salg av sportshest, innridning og vidreutvikling av hest, samt trening generelt og rehabilitering.

Jeg er utdannet med fagbrev innen hestefag, fordypning av trening av hest, gått trener 1 og Hesteterapeut fra Nordisk heste- og hundeterapiskole (snart ferdig utdannet). Videre har jeg også lyst og vidreutdanne meg mer som trener. Jeg bare elsker og ha masse kompetanse, slik at jeg kan hjelpe de som ønsker min hjelp så godt det lar seg gjøre!

Mitt kall er virkelig og kunne hjelpe hester og eiere til å kunne få tatt ut det beste potensialet og forsøke og oppnå målene man setter seg og ønsker seg så langt det lar seg gjøre og er fear og realistisk. Jeg jobber mot mål gjennom og ha målrettet og systematisk trening og oppfølging, slik at jeg får hjulpet eiere og hester til å jobbe seg mot målene sine.

DET SKAL VÆRE GØY Å DRIVE MED HEST PÅ EN SKIKKELIG MÅTE!